Anders Edvardsen design, film & foto

Webdesign

Hva får du av meg?

Jeg designer og utvikler alle typer nettsteder for bedrifter og enkeltpersoner. Jeg fremhever det som er viktig og bygger opp et nettsted med en slående stoppeffekt slik at potensielle kunder velger akkurat deg og din bedrift.

Meyership

Prosessen

Jeg bygger meg opp en forståelse for din bedrift og dens verdier og kommer med ulike utkast på bakgrunn av dette. Du velger selv hvilket utkast jeg skal jobbe videre med. Jeg holder deg oppdatert på fremgangen og sammen oppnår vi et konkurransedyktig og vinnende design for ditt nettsted.

Meyership

Publiseringsverktøy

Jeg kan bygge nettstedet ditt inn i det verdensledende publiseringsverktøyet Wordpress. Ved å gjøre dette kan du redigere tekst, bilder, videoer, linker og annet innholdet på nettstedet selv. Dette er like enkelt som å skrive en tekst i Word og jeg gir deg skreddersydd opplæring.

Wordpress

Domene og webhotell

Domene er adressen til ditt nettsted "www.bedriftenmin.no" og webhotell er den fysiske datamskinen som ditt nettsted ligger på. Hvis du ikke har dette fra før, anbefaler jeg tjenesten www.one.com. Uforståelig? La meg ordne det for deg!

Meyership

Sosiale medier

Å være godt etablert på internett betyr mer en bare å ha et nettsted i dag. Tjenester som Facebook og Twitter er de beste alternativene for å ha nærkontakt med dine kunder på. Jeg hjelper deg med opprettelse og konkurransedyktig strategi på sosiale medier.

Meyership

Lyst på et gratis pristilbud?

Vil du vite hvor mye det koster å gjøre det du ønsker gjort, uten at du forplikter deg til videre samtale? Da er det bare å gi en kort beskrivelse av arbeidsoppgaven i tekstruta til høyre og trykk send! Jeg svarer raskt – natt og dag – og alltid innen 48 timer.

Navn

E-post

Telefonnummer

Melding