Anders Edvardsen design, film & foto

Videoproduksjon

Hva får du av meg?

Jeg har bred erfaring med videoproduksjon og kan gå fra å ramme inn perfekte kamerautsnitt til å lede store multimedieproduksjoner. Jeg begrenser meg ikke til én spesifikk type prosjekt. Jeg vil jobbe med det prosjektet du trenger hjelp med, så ta kontakt og fortell meg om utfordringen!

Videoproduksjonstilbud

Reklamefilm

Ønsker du en effektfull reklamefilm for bedriften din? For et produkt? For en hendelse? Reklame er spennende, og jeg kan hjelpe deg med å lage en reklamefilm som får folk til å stoppe opp og legge merke til ditt budskap.

Reklamefilm

Informasjonsfilm

Video er verdens sterkeste medie, og det kan være at en informasjonsfilm er den beste måten å få frem ditt budskap på. Jeg hjelper deg med promosjoner, holdningskampanjer, informasjonsfilm for kommunen, utdanningsvideoer, fortellinger om målsetningen til din bedrift og mye, mye mer.

Informasjonsfilm

Musikkvideo

Har du laget den perfekte sangen og det eneste du mangler er prikken over i'en? La oss lage en musikkvideo sammen som får folk til å falle av stolen. Musikk som mangler levende bilder får kreativiteten min i gang og jeg hjelper deg gjerne med å lage en musikkvideo som blir en Youtube-hit!

Musikkvideo

Reportasje

Trenger du hjelp med å lage en nyhetsreportasje om en hendelse, et tema, et sted, et produkt, en person? Jeg har erfaring med nyhetsproduksjon og kan lage en sak for deg som du kan ha på hjemmesiden din, som du kan få inn i den lokale nettavisen eller få sendt på TV.

Reportasje

Prosjektledelse

Har du et stort prosjekt på gang og leter etter noen som kan lede en medieproduksjon i den forbindelse? Jeg har god erfaring med prosjektledelse innen videoproduksjon og kan ta styringa for mediedekning av ditt prosjekt. Ta kontakt, dette er spennende det!

Prosjektledelse

Direktesending på internett

Jeg kan hjelpe deg med å direktesende video fra din hendelse på internett. Kanskje du arrangerer et seminar, en konferanse eller liknende som du ønsker at man skal kunne følge på nettet? Jeg setter opp en webcast for deg slik at hvem som helst kan følge hva som helst. Direkte. Fra overalt!

Streaming

Lyst på et gratis pristilbud?

Vil du vite hvor mye det koster å gjøre det du ønsker gjort, uten at du forplikter deg til videre samtale? Da er det bare å gi en kort beskrivelse av arbeidsoppgaven i tekstruta til høyre og trykk send! Jeg svarer raskt – natt og dag – og alltid innen 48 timer.

Navn

E-post

Telefonnummer

Melding