Anders Edvardsen design, film & foto

Alt skjer på internett!

Når man snakker om tilgjengelighet i dag, snakker man om internett. Kunder forventer å kunne finne informasjon om deg via mobilen, nettbrettet, dataen og sosiale medier, uansett når og hvor de er. Krevende, men spennende! Jeg hjelper deg gjerne med utvikling, design og strategi på web.

Verdens sterkeste medium!

Med video kan man formidle et hvert budskap. Vi lever i en tid der det produseres utrolig mye video, som spres verden over med tjenester som Youtube og Vimeo. Derfor er det vanskelig å skille seg ut. Jeg hjelper deg gjerne med en video som synes i mengden.

Utseende er det første man ser!

Et dårlig førsteinntrykk er uheldig siden slike inntrykk sjelden stemmer med virkeligheten. Dessverre får man kun en sjanse og det er derfor viktig å alltid gi det riktige inntrykket. Jeg hjelper deg gjerne med å utvikle en god profil som gir det førsteinntrykket din bedrift og dine kunder fortjener.

Lyst på et gratis pristilbud?

Vil du vite hvor mye det koster å gjøre det du ønsker gjort, uten at du forplikter deg til videre samtale? Da er det bare å gi en kort beskrivelse av arbeidsoppgaven i tekstruta til høyre og trykk send! Jeg svarer raskt – natt og dag – og alltid innen 48 timer.

Navn

E-post

Telefonnummer

Melding