Anders Edvardsen design, film & foto

Fotvase

Filosofi

Jeg tror min innsats, kreativitet og idé kan få din bedrift til å skille seg ut, få et profesjonelt uttrykk og få flere kunder. Jeg tror dette fordi jeg: har et talent, bruker de rette metodene og vet at lav pris er viktig. Hvis du tror som meg, la meg lage din nettside, din video eller din designprofil.

Om meg og foretaket

Hei! Mitt navn er Anders Edvardsen. Jeg har over 6 års erfaring innenfor både design, film, foto og webutvikling. Jeg avslutter nå, våren 2012, min bachelorgrad i Medieproduksjon fra Høgskolen i Gjøvik. Siden slutten av barneskolen har store deler av fritiden min gått til å utvikle meg innenfor medieproduksjon og jeg har nå kunnskap og erfaring til å være totalleverandør av kreative tjenester. I september 2011 opprettet jeg foretaket mitt og jeg gleder meg til alle nye henvendelser. Ledelse, teknikk og innhold er innfallsvinkler jeg kan ha når jeg hjelper deg og din bedrift med kreativt arbeid. Så hvis du har et prosjekt på hjertet er det bare å ta kontakt.

Lyst på et gratis pristilbud?

Vil du vite hvor mye det koster å gjøre det du ønsker gjort, uten at du forplikter deg til videre samtale? Da er det bare å gi en kort beskrivelse av arbeidsoppgaven i tekstruta til høyre og trykk send! Jeg svarer raskt – natt og dag – og alltid innen 48 timer.

Navn

E-post

Telefonnummer

Melding