Anders Edvardsen design, film & foto

Grafisk profil

Hva får du av meg?

Jeg skaper identiteter ved å gi liv til logoer, brosjyrer, plakater, annonser, fotografier og fullstendige profilhåndbøker. Jeg kan hjelpe deg med å bli sett på markedet ved å kommunisere ditt budskap og din idé på en solid måte.

Grafisk profilering

Logo

En logo er det elementet som representerer en bedrift, og alle assosiasjonene kunder har med bedriften vekkes når de ser logoen. Jeg kan hjelpe deg med en god logo som stødig representerer din bedrift og de verdiene den står for.

Logo

Brosjyre

I dag støtter man på mange brosjyrer på ulike steder. Det er viktigere en noen gang før å ha den brosjyren flest mennesker legger merke til og velger å plukke opp. Jeg hjelper deg gjerne med å uforme en brosjyre som fanger øynene til forbipasserende.

Brosjyre

Plakat

Plakater er en god metode for å nå ut til målgruppen der de er. Jeg kan hjelpe deg med å lage plakater som får forbipasserende til å stoppe opp. Bare fortell meg hvor store du vil ha de, så kan vi dekke byen av plakater som formidler ditt budskap.

Plakat

Annonse

Reklamering ved bruk av annonser kan være faktoren som avgjør om potensielle kunder legger merke til bedriften din eller ikke. Jeg kan hjelpe deg med annonser for aviser, magasiner, web og andre steder hvor du ønsker å bli synliggjort.

Annonse

Profilhåndbok

En profilhåndbok er en samling av bedriftens grafiske elementer og et regelsett for hvordan disse skal brukes. Jeg kan utvikle disse elementene – logo, designelementer, skrifttyper, farger, visittkort, brevark, bildekor, annonser etc. – og beskrive detaljert hvordan de skal brukes.

Profilhåndbok

Foto

Gode bilder trenger man ofte i kombinasjon med andre kreative produkter. Jeg mestrer Photoshop og tar de bildene som trengs for å gjøre idéer komplett. Jeg tar også bildeserier for seg selv, så ta kontakt hvis du ønsker bilder av barn, konfirmanter, familier eller liknende.

Foto

Lyst på et gratis pristilbud?

Vil du vite hvor mye det koster å gjøre det du ønsker gjort, uten at du forplikter deg til videre samtale? Da er det bare å gi en kort beskrivelse av arbeidsoppgaven i tekstruta til høyre og trykk send! Jeg svarer raskt – natt og dag – og alltid innen 48 timer.

Navn

E-post

Telefonnummer

Melding